serie premiär!

då var serien igång igen och vilken premiär också! 5-1 mot åtorp! riktigt bra laget var hungriga idag och det syntes på resultatet. Kul att se krilla i målet idag han låg som en rem hela matchen. Synd bara att han inte fick hålla nollan.

efter matchen blev det grill med tony och camilla. vi grillade sjukt mycket kött så imorn har vi lyxmatlådor, längtar redan tills jag får äta igen =)

måndag snart igen en hel vecka ligger framför oss innan det blir helg igen bara vädret håller i sig är sjukt sugen på att åka båt nu.
måste fiska lite med chefen om ledighet också fredrik och jag funderar på fjällräven classic då behövs nån dags semsester..kan bli riktigt nice vandra vid kebenekaises fot.

provkörde nya objektivet idag på matchen några bilder nedan.

293091-7
Glada spelare efter 1-0 målet

293091-8
Johnnies 2-0 mål bollen slinker in efter en kanon frispark

sommar läten

ja minsann var på promenad hem från krogen, jeans jacka piké tröja, aningens lättklädd kanske men nu är det ändå försommar bjjörktrastarna skriker i träden när man går hemåt fiskmåsarna sitter hungrigt och väntar på att man ska slänga natten räster...talgoxen och bofinken sjunger sina finaste sånger ja de är sommar på gång! asfalten ligger torr och man går ute i natten lättklädd ja det måste va vara sommaren som är på ingång!

camilla och tony har haft kombinerad inflyttningsfest och födelsedagsfest, camilla har blivit ett år äldre.
jag fick ju den briljanta idén att köpa en kobinerad present...så jag begav mig till dom östra stadsdelarna det vill säga godishuset...och slog till och köpte 2kg smågodis. Perfekt tänkte jag när det är fest och allt. Glad åkte jag hemåt när jag kom på att camilla är ju för fan allergisk mot färgämnen!! så där satt jag med 2 kilo smågodis och kände mig dum...
hursomhelst så fick dom godiset och det verka gå hem men jag får nog uppvakta camilla med nått bättre en annan gång. jag vet ju iaf att tony gillar mig imorn bitti när han vaknar! hehe.

imorn är det serie premiär återkommer med mer då.
och bli inte irriterad på stavningen nu klockan är 03:06 nyss hemkommen från krogen så ta det som det är!

skriver mer sen...kanske i nykert tillstånd =)


God natt!

Plötsligt händer det

ibland händer saker som inte borde kunnat ha hänt. vad är oddsen på att båda halvljuslamporna på bilen går sönder samtidigt? högst osannolikt större chans att vinna 100milj på lotto hehe. jävligt irriterande var det iaf igår när jag skulle åka hem i mörkret. Gick ju bra så länge jag kunde ha helljuset på, men det var visst fler än jag som befann sig på vägarna då..så med knappt ledljus letade jag mig hem genom dom mörka skogarna.

nu är båten färdigservad också så nu är det bara att lägga i och åka =) bra sugen är jag..men först ska jag årdna med bryggan i stugan...

293091-6

RSS 2.0