Stockholms tripp

Jag och fredda tog oss en liten tur till storstaden idag. Tänkte kolla in omgivningarna lite.
Fredda har jobbat där en del och kände till lite så det passa bra att han blev med och visa runt lite så man inte blir helt yr sen. Jag ska iaf bo på en soptipp..ja du läste rätt vagnen står brevid en gigantisk stor sophög =)
Men det gör nog inte så mycket kommer ändå att jag jobba och sova bara.
Det är allt rörigt att köra bil i sthlm filer hit och dit och folk kör som om dom skulle ha stulit bilarna. Nä Karlskoga är allt lugnt och skönt.

Höst

Snart är hösten här med gula löv och mogna bär i det vi kallar landet sverige. Med gummistövlar regn och slask depressioner kaffekask, ja det kan knappast bli värre. För snart är hösten här med gula löv och blåa bär i det vi kallar landet sverige. Med blåst och regn allmänt gnäll granskog hellyhansen ställ med snuvig näsa hösteksem.
Regn med blåst gran och barr paraplyer blåskatarr och världsrekord i surt humör och dokusåpor tills man dör.

Ja så sjunger Carl-Johan Vallgren i sin text som jag tror tolkar vad svensken tycker om hösten.
Själv älskar jag hösten. Hög och klar luft och sprakande färger överallt.

ja just det...

Ramla in på min egna blogg nu på morgonen och insåg att den verkade död.
Man kanske skulle blåsa liv i den igen. Men det blir väl som vanligt jag skriver några veckor sen är den död igen.

Det som hänt sen senaste inlägget må vara historia men nått guldkorn kanske dyker upp.

Det stora just nu är att Berglund goes sthlm för jobb. ganska dumt för jag är ju rätt hemkär. Men man gör ju allt för pengar så jag tar vagnen och flyttar till Huddinge. Det blir Isac som blir mest lidande av det hela. Han har det visserligen bra hos pappa men han får nog inte den motion han är van vid. Men snart drar ju jakten igång igen så då löser sig det hela ändå. Och så har vi börjat cykelträna så han får rätt mycket motion på helgen.

Men frågan är vad gör man i Huddinge om kvällen? Antagligen blir det långa arbetsdagar mat och sömn så man behöver nog inte aktivera sig så mycket. Jag prata med lite folk som jobbat där och det fanns visst en gym att tillgå för arbetarna så man kanske skulle ta tag i träningen igen. Berglund is hunk beach 2010 =)

Dags att ta tag i dagen så får vi se om det blir någon fortsättning på det här.

RSS 2.0